Familj

Petra

Hon finns alltid där och stöttar när man behöver det. Hon är den mest tålmodiga människan jag stött på. Det ska mycket till innan hon ger upp något.
Hon har helt klart en stor del i att jag klarar  det jag tar mig för. Rolig och har båda fötterna på jorden. Helt underbar är hon, min Petra
När jag berättar för folk om hur du är blir de alltid lika förvånade över hur snäll och förstående du är. Vänner och bekanta höjer chockartat på ögonbrynen och säger med positivitet ”Åh, vilka underbar fru du har! Lyckliga du!”.

Det finns ingenting, verkligen ingenting, jag är så tacksam över som att du gjorde valet att leva tillsammans med mig resten av livet. Inga ord i världen kan beskriva min tacksamhet över alla dessa år vi får med varandra som går andra familjerelationer förbi. Tack, alltså verkligen tack, för att du redan vid 18 års ålder blev min. Tack för att karriär och andra drömmar sattes åt sidan för drömmen om att bilda en familj. Tack för att vi får så många år tillsammans. Tid tillsammans är det viktigaste vi har.

Tack för att du är min bästa vän och fru precis lika mycket och på samma gång. Jag var faktiskt inte säker på att det gick att vara båda två. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi förstå att det var möjligt. Att en och samma person kan vara både min tryggaste plats, människan som jag har gett mig liv till och den person jag helst skrattar tillsammans med – det är ju helt jävla otroligt.

Du är allt.

Det finns ingen som har ett så vackert skratt som du Petra – det är beroendeframkallande och när jag ser det förstår jag direkt varför jag blev blixtförälskad i dig. Jag förstår nu känslan som jag fick den första gången såg dig, tittade på dig i en minut och sedan tänkte jag: ”WOW vilken tjej!”

Jag skulle kunna fylla hela den här sidan med lovord till dig. Jag kan fylla varenda sida med min kärlek till dig. Jag älskar dig oändligt mycket, och kommer alltid att göra det. Och framför allt är jag tacksam. Du är den tryggaste personen jag vet och din famn står alltid öppen för alla. Jag vet ingen som tar så bra hand om människor som du. När någon behöver vara liten, får man alltid visa svaghet hos dig. Du dömer ingen.

Jag ser fram emot framtiden med dig. Det ska bli ett rent nöje att åldras med dig.

Alla resor vi ska göra, platser vi ska se, saker vi ska uppleva.

Världens bästa Petra!

Här är våra grabbar!

Oscar 11 år som gillar att sitta framför datorn och Xbox:et. Han älskar att bygga lego och är riktigt bra på att läsa böcker. När vi tränar är Oscar jätte duktig och har inga problem att tex. springa långt bara han kommer igång (längsta distans 4,5 km)

Gustav 7 år är duktig på att hitta på saker på både gott och ont. Han är gärna med och lagar mat och favoritmaten är korvstroganoff. Av någon anledning gillar han också att riva ut alla kläder i sin garderob i jakten på det han känner för att ha på sig för tillfället. Gustav är också med och tränar men kan bli lite uttråkad och då hjälps vi åt att göra träningen roligare.

Båda barnen har genomfört tävlingar så som Ironkids, Tjörn Triathlon och Edet Runt med mera.